3 fordele ved teambuilding du ikke kan ignorere

3 fordele ved teambuilding du ikke kan ignorere

Har du gået og leget med tanken om at få dit team i gang med teambuilding, men er du ikke helt sikker på, om det er det rette valg for dig og din organisation, kommer vi her ind på et par fordele ved teambuilding, som du ikke kan vælge at ignorere, hvis du gerne vil det bedste for dit team og din organisation.

Husk at finde dine julekugler med lys lige her.

Lær hinanden bedre at kende

For det første kan i via teambuilding komme i gang med at lære hinanden bedre at kende. Det er overraskende, hvor lidt kollegaer eller holdkammerater kender til hinanden, når det kommer til stykket. Derfor kan teambuilding være en rigtig god måde til at lære hinanden bedre at kende på, og det er da også en af grundene til, at der er mange organisationer og hold, der vælger at sende deres team på ryste-sammen ture, hvor det netop er et af de formålene – nemlig at lære de andre på holdet eller i organisationen bedre at kende. Og det er vigtigt at kende hinanden godt i en stærk organisation.

Få en styrket organisation hvor man hjælper hinanden

Når I kender hinanden bedre, hjælper det også med at respektere hinanden bedre. Og når man gør det, er det meget nemmere at hjælpe hinanden, når der er brug for det. Når du ikke kender andet til din kollega end vedkommendes navn eller foretrukne valg af kaffe, er det ikke sikkert, at du er villig til at gå den ekstra mil for personen. Men når du har været sammen på teambuilding med vedkommende, er der rigtig gode chancer for, at du har lært personen meget bedre at kende, og så er du altså villig til at gå det ekstra skridt for at hjælpe, når der er brug for det.

Kan give bedre resultater

Sidst, men ikke mindst, kan det også hurtigt afspejle sig på jeres resultater. En organisations resultater afhænger næsten udelukkende af, hvor godt I kender hinanden, og hvor gode I er til at arbejde sammen. Kan et hold ikke finde ud af at arbejde sammen, bliver der ikke skabt gode resultater. Og det er uanset, om der er tale om en virksomhed, et fodboldhold eller hvad det nu kan være. Så vil du gerne have bedre resultater for din virksomhed eller dit team, er det en god ide at overveje teambuilding.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.