Bliv mere social – vær frivillig i en sportsklub

Bliv mere social – vær frivillig i en sportsklub

Mange af os danskere elsker at være sociale og at være sammen med andre. Måske er du på samme måde. Men alligevel føler du lidt, at du ikke formår at være særlig social i din hverdag.

Måske har du for travlt – eller måske har du bare ikke fundet de grupper og fællesskaber, som er de rigtige for dig. Lige meget hvad, så er det vigtigt med fællesskaber og sociale kontekster i dit liv. Derfor skal du gøre noget ved det, hvis du går og mangler det.

Vi er ikke skabt til at være alene

Undersøgelser viser, at mange danskere føler sig ensomme. Det er et stort problem, for det er helt essentielt for os som mennesker at være sammen med andre. Oprindeligt har vi mennesker levet i flokke. Det var et praktisk behov, men også et emotionelt.

Derfor er det unaturligt for os at være alene. Desværre er vores moderne samfund indrettet på en måde, der lægger op til netop dette. Mange af os bor alene. Mange af os er også singler helt indtil vi er ret langt oppe i årene. Derfor kan det være svært at komme i gang med det sociale.

Bliv frivillig i en sportsklub

Heldigvis er der hjælp at hente for dig, som søger at være mere social. Et rigtig godt sted at starte kunne være et frivilligt arbejde i en sportsklub. Her får du nemlig to ting på én gang: en sport, der interesserer dig. Og et fællesskab med de andre i klubben.

Du kan være frivillig mange steder. For eksempel kan du blive frivillig i en gymnastikklub. I en sådan slags klub er der typisk enormt mange forskellige mennesker. Der er børn, unge og ældre. Derfor er der helt sikkert nogen, som du svinger godt med.

Opgaver som frivillig

Du kan komme til at varetage mange forskellige jobs som frivillig i en sportsklub. Blandt andet:

  • Træne børn og unge
  • Hjælpe med at sætte arrangementer op
  • Styre tilmeldinger og kontingenter
  • Stå for kommunikation

Tænk over, hvad din kompetencer er. Din sportsklub har helt sikkert brug for dig.

Bliv mere social – vær frivillig i en sportsklub
Bliv mere social – vær frivillig i en sportsklub

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.