5 tips til at spare penge på gulvafhøvling

5 tips til at spare penge på gulvafhøvling

Skal du snart have bestilt gulvafhøvling eller gulvafslibning København, kan det være, du gerne vil have gjort det så billigt som overhovedet muligt. Her har du vores fem tips til, hvordan du kan spare penge på lige netop denne opgave.

#1 – Sammenlign priser fra flere firmaer

Uanset om du skal have lavet gulvafslibning, lavet gulvvarme eller lavet en jordvarmeboring, kan det være en rigtig god idé at sammenligne priser fra flere forskellige firmaer inden for samme område.

Der kan være stor forskel på, hvad de forskellige firmaer tager for deres arbejde, og derfor kan det give rigtig god mening lige at høre mere end bare et enkelt firma om, hvad de skal have for at udføre lige netop den ene opgave. Det kan potentielt set spare dig for mange tusinde kroner.

#2 – Tidspunktet kan have indflydelse på prisen

Valget af dato eller tidspunkt kan også have en indflydelse på prisen. Er det en hasteopgave, kan du nemt regne med, at det kan koste dig ekstra, fordi firmaet så måske er nødt til at skubbe andre opgaver for din skyld.

Det kan også være, at du gerne vil have lavet det i weekenden eller over en helligdagsferie, og så kan det også ende med at koste dig væsentligt. Så hvis du er fleksibel med tidspunktet for arbejdet, kan det ende med at spare dig penge.

#3 – Gør det selv

Du kan naturligvis også overveje at gøre det selv. Det kan være en stor mundfuld at kaste sig over, men det kan også spare dig for mange udgifter, hvis du kan finde ud at gøre det selv.

Der er intet, der kan stoppe dig i at gå ned for at leje en gulvsliber selv og kaste dig over opgaven. Men du skal bare være opmærksom på, at du kan ende med at lave alvorlige skader på dit gulv, hvis du ikke ved, hvad du foretager dig, når du går i gang med at slibe det.

#4 – Få en ven eller bekendt til at ordne det

Det kan også være, at du har en ven eller  bekendt, der tidligere har arbejdet med det, eller som har erfaring inden for området. Så kan du jo høre vedkommende, om han eller hun har lyst til at hjælpe dig med at få det ordnet.

Dermed ikke sagt, at du skal hyre sort arbejde, men der er jo intet til hinder for, at vedkommende hjælper dig, giver dig tips eller lærer dig, hvordan du skal gøre brug af den maskine, du har været ude at leje. Det kan være en god måde at spare penge på, så du slipper for at booke en håndværker.

#5 – Vær ikke bange for at spørge om rabat

Sidst kan det være en god idé at spørge om rabat på opgaven. Hvis det er mester selv, du snakker med, kan han være åben for at give dig en eller anden form for rabat, hvis du tør spørge.

Det er de færreste, der tør at spørge efter rabat. Derfor kan du have rigtig meget at vinde, hvis du er en af dem, der tør at gøre det.

Det værste, der kan ske, er jo, at du bare får et nej. Og det bedste er, at du kan ende med at spare penge på opgaven. Så det er da værd at forsøge.

5 tips til at spare penge på gulvafhøvling
5 tips til at spare penge på gulvafhøvling

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.