3 ideer til at holde sommerferie i Danmark

3 ideer til at holde sommerferie i Danmark

Nogle gange går tingene ikke lige, som man havde planlagt på grund af uforudsete omstændigheder. Hvis du har måttet droppe dine planer om at rejse sydpå til sommer, så skal du ikke fortvivle og tænke, at din sommer er ødelagt. Der er nemlig mange andre mulige måder, hvorpå du kan holde en fantastisk sommerferie herhjemme i Danmark.

Hvis du mangler lidt inspiration så læs med herunder og bliv klogere på de mange spændende tilbud, som Danmark kan byde på.

1. Tag i sommerhus

At tage i sommerhus er klart den mest oplagte mulighed, da det er måde, hvorpå du kan komme lidt væk fra dine vante omgivelser og samtidig få muligheden for at opleve et nyt område, som du måske ikke har besøgt før. En tur i sommerhus er altid hyggeligt, uanset om det bare er dig og din partner, eller om i tager afsted med hele familien.

Der findes netop tusindvis af forskellige sommerhuse, så det er bare vælge én, som har alt det, som i kunne tænke jer. Det kan være i gerne vil have en med swimmingpool eller måske et udendørs bad? Hvis du mangler lidt midler, så lån penge med et forbrugslån, sådan at du får råd til lige netop det sommerhus, som du allerhelst vil leje.

2. Oplev en af landets større byer

En af fordelene ved at bo i Danmark er, at alt er inden for en dags kørsel væk. Derfor er der ikke det hjørne af landet, som du ikke hurtigt kan køre til og besøge. Derfor er det da også en oplagt ide at tage til en af de større byer, som du ikke har oplevet før.

Du kan f.eks. finde et godt lån på Lånekassen og leje et hotelværelse, sådan at du rigtig kan bruge tid på at komme rundt i byen og finde alle mulige hyggelige oplevelser som f.eks. cafeer eller museer. Nogle af de mulige byer du kan besøge er f.eks. Esbjerg, Frederikshavn, Kerteminde eller Roskilde.

3. Tag på cykeltur og sov i shelter

Hvis du er til den mere aktive form for ferie, så har du muligheden for at pakke cykeltaskerne og så begive dig ud på de danske landeveje. Rundt om i hele landet er der nemlig spredt masser af shelterpladser, som man som regel kan overnatte kvit og frit i. Dermed har du gratis overnatning og skal dermed blot bekymre dig om at planlægge en rute.

Denne rute kan enten være inspireret af forskellige naturoplevelser, som du gerne vil opleve, eller du kan cykle hen til forskellige venner og familiemedlemmer, som bor langt væk fra dig. Du kan også følge nogle af de mange stisystemer, som findes i landet. Du kan f.eks. cykle langs Hærvejen, som strækker sig fra grænsen og hele vejen op til Skagen.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.